Ευέλικτα προγράμματα μεταπωλητών

Για να έχετε παρουσία στο Internet είναι απαραίτητη η επιλογή ενός ονόματος χώρου (domain name) που θα αποτελεί και το μοναδικό χαρακτηριστικό σας παγκοσμίως, όπως π.χ. το www.company.gr για να "βγαίνουν" οι σελίδες σας και το info@company.gr για το e-mail σας. Συνήθως το όνομα που θα επιλέξετε αντανακλά το όνομα της εταιρείας σας (για εταιρείες), ή το όνομά σας (για ιδιώτες), ή το αντικείμενο της ενασχόλησης σας, ή την κατηγορία των προϊόντων που θέλετε να προβάλλετε. Αποδεκτοί χαρακτήρες σε ένα όνομα είναι οι πεζοί λατινικοί, οι πεζοί ελληνικοί και η παύλα (-) π.χ. web-pages.gr
Η εταιρεία μας σας προσφέρει ένα εξαιρετικά απλό εργαλείο κατοχύρωσης ονομάτων. Δοκιμάστε το τώρα και αποκτήστε το δικό σας όνομα στο internet.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τη διαδικασία επιλογής και κατοχύρωσης.

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα oνόματος:
Για να "λειτουργήσει" ένα όνομα στο Internet δηλαδή για να υπάρχουν e-mails ή / και σελίδες είναι απαραίτητο ένα πακέτο φιλοξενίας.

Τα πακέτα φιλοξενίας διαφοροποιούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχετε, δηλαδή το διαθέσιμο χώρο για τις σελίδες σας, το συνολικό αριθμό των e-mails, το σκοπό που θα χρησιμοποιηθεί και άλλα βοηθητικά εργαλεία που εμπλουτίζουν την υπηρεσία και σας διευκολύνουν.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει αρκετά πακέτα φιλοξενίας για όλες τις ανάγκες και σε ανταγωνιστικές τιμές.Μετά την επιλογή του πακέτου φιλοξενίας είναι απαραίτητη η δημιουργία σελίδων, το σύνολο δηλαδή της αισθητικής δημιουργίας που θα παρουσιάζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για μια περιγραφή των απαιτήσεων σας, ώστε να προβούμε σε οικονομική προσφορά.    Τι πρέπει να προσέξετε
  • Τη φυσική τοποθεσία του υπολογιστή που θα φιλοξενεί τις σελίδες, εάν δηλαδή βρίσκεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Σαφέστατα ο υπολογιστής (server) στην Ελλάδα υπερτερεί κατά πολύ, καθώς οι σελίδες σας "κατεβαίνουν" πιο γρήγορα.
  • Τις κρυφές χρεώσεις: Όλα τα πακέτα φιλοξενία μας έχουν απεριόριστη κίνηση δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει επιπλέον μηνιαία χρέωση ανάλογα με το πόσες φορές βλέπουν τις σελίδες σας (ογκοχρέωση). Η απεριόριστη κίνηση δεδομένων είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό. Επίσης δεν υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση για την τηλεφωνική υποστήριξη που παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας.
  • Την ποιότητα στην υποστήριξη. Είναι πολύ σημαντικό όποτε έχετε κάποια απορία ή πρόβλημα, που αφορά το site σας, να μπορείτε να έρχεστε άμεσα σε επαφή με κάποιον ειδικό, χωρίς να περιμένετε με τις ώρες στο τηλέφωνο.
  • Την ασφάλεια υπηρεσιών. Ειδικά στην περίπτωση όπου το site σας αποτελεί τη "βιτρίνα" της επιχείρησής σας (ή και την ίδια την επιχείρηση), πρέπει να είστε επιλεκτικοί με το που θα το εμπιστευτείτε. Τα στελέχη μας είναι ειδικευμένα στο χώρο της πληροφορικής με μεταπτυχιακούς τίτλους και πολυετή πείρα.
  • Την προέλευση των υπηρεσιών. Ένας μεταπωλητής δεν έχει άμεση επαφή ούτε με το αντικείμενο αλλά ούτε και με τους servers που έχουν τα sites των πελατών του, με αποτέλεσμα οι χρόνοι ανταπόκρισης και η τεχνογνωσία να είναι απογοητευτικοί. Έχουμε δικούς μας servers τους οποίους διαχειριζόμαστε μόνο εμείς, εξασφαλίζοντας έτσι το πλεονέκτημα της άμεσης εξυπηρέτησής σας.

 Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα  oνόματος: .gr


Η οικονομικότερη λύση της αγοράς για ηλεκτρoνικό εμπόριο!Το κορυφαίο CMS για τη δημιουργία portals και εντυπωσιακών sitesΠαρακολουθήστε τον χώρο σας με ζωντανή εικόνα και ήχο! Διαχειριστείτε το site σας και τα e-mails σας Εκκαθάριση πιστωτικής
 κάρτας σε πραγματικό χρόνο

 SSL Certificates
 Υπηρεσίες DNS
 Υπηρεσίες e-mail
 Google Campaigns
 Κατοχύρωση domain
 Φιλοξενία Server
 Control Panel
 Systems' Administration[ H Εταιρία | Επικοινωνία | Όροι & προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | Θέσεις Εργασίας | Online ασφάλεια ]
PixelGrid - Υπηρεσίες Internet  •  τηλ: 210 9212 312  •  fax: 210 9210 855  •  info@pixelgrid.gr