Η παρουσία της PixelGrid

Ήταν πριν δέκα πέντε χρόνια (έτος ίδρυσης 1997) όταν η PixelGrid έκανε την εμφάνισή της στον κόσμο του Internet. Ήταν τότε που οι ελληνικές επιχειρήσεις παρακολουθούσαν τις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά παρέμεναν διστακτικές ως προς την υιοθέτηση των νέων δεδομένων. Η PixelGrid διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και διάθεση για δουλειά βρέθηκε πολύ γρήγορα πρώτη στη γραμμή των εξελίξεων εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

Στόχος μας ήταν και παραμένει η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων που θα φέρουν τις ελληνικές επιχειρήσεις πιο κοντά στην τεχνολογία. Η προσπάθεια μας στηρίζεται στη συνεχή έρευνα και την παρακολούθηση των εξελίξεων προκειμένου να καταστήσουμε εφικτό οι ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της επιχειρηματικής πραγματικότητας εντός και εκτός συνόρων. Εξάλλου, το Internet προσφέρει πλειάδα δυνατοτήτων και ευκολιών που εφόσον αξιοποιηθούν σωστά δύνανται να αποφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε επίπεδο προβολής, διαφήμισης, πωλήσεων και κατ' επέκταση κέρδους.

Τι ακριβώς προσφέρει όμως η PixelGrid; Αντικείμενο δραστηριότητας αποτελεί το σύνολο των υπηρεσιών Internet με ειδίκευση στην ανάπτυξη εφαρμογών ειδικού περιεχομένου για εταιρείες με συγκεκριμένες απαιτήσεις, ανάπτυξη καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου, κατασκευή διαδικτυακών πυλών (portal) και on line βάσεων δεδομένων στο World Wide Web. Επίσης παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας σελίδων ή server σε εταιρίες που επιθυμούν ανεξάρτητη παρουσία στο Internet, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει το σχεδιασμό και προγραμματισμό ιστοσελίδων. Η Ιncredible Networks έχει πιστοποιηθεί από την Ε.Ε.Τ.Τ. ως επίσημος καταχωρητής ονομάτων .gr και διαθέτει ένα ευέλικτο και πρακτικό online σύστημα διαχείρισης. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ασφάλεια και η μεγάλη ευελιξία που διαθέτει στις υπηρεσίες της.

H PixelGrid διαθέτει ιδιόκτητους rack servers τελευταίας τεχνολογίας με ταχύτητα διασύνδεσης μέσω οπτικής ίνας συνολικής χωρητικότητας 53 Gbps μέσω του backbone της Forthnet.

H Forthnet διαθέτει για τη διασύνδεσή της με το διεθνές internet, ενσύρματα κυκλώματα μέσω οπτικής ίνας συνολικής χωρητικότητας 53 Gbps (κυκλώματα συνολικής χωρητικότητας 38 Gbps από Αθήνα και νέα κυκλώματα συνολικής χωρητικότητας 15 Gbps από Θεσσαλονίκη). Με αυτόν τον τρόπο η Θεσσαλονίκη και όλη η Β. Ελλάδα διασυνδέεται πλέον απευθείας με το εξωτερικό επιτυγχάνοντας ακόμα καλύτερη λειτουργία δικτύου και γρηγορότερη εμπειρία χρήσης με το διεθνές internet.

Έχοντας ήδη διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία η PixelGrid κατέχει σήμερα μια ιδιαίτερα σημαντική θέση μεταξύ των κορυφαίων εταιριών στον τομέα του Internet. Το πελατολόγιο της εταιρίας ακολουθεί σταθερή ανοδική πορεία γεγονός που αποδεικνύει την σταθερότητα που μας χαρακτηρίζει σε επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών μας. Ξεκινήσαμε με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και όμοια θα συνεχίσουμε και στο μέλλον.


PixelGrid
τηλ.: 210 9212 312   fax.: 210 9210 855
URL: http://pixelgrid.gr Email: info@pixelgrid.gr


Τραπεζικοί λογαριασμοί
  • Eurobank: 0026.0462.47.0200310759
  • Eurobank IBAN: GR2402604620000470200310759

    • Δικαιούχος : Ναπολέων Γαρούφος - PixelGrid
    • Αποστολή του καταθετηρίου με φαξ στο 210 9210 855
Παρακολουθήστε τον χώρο σας με ζωντανή εικόνα και ήχο!


Το κορυφαίο CMS για τη δημιουργία portals και εντυπωσιακών sites


Δεχθείτε πληρωμές από το Internet και το site σας στο τραπεζικό σας λογαριασμό
 Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα  oνόματος: .gr[ H Εταιρία | Επικοινωνία | Όροι & προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | Θέσεις Εργασίας | Online ασφάλεια ]
PixelGrid - Υπηρεσίες Internet  •  τηλ: 210 9212 312  •  fax: 210 9210 855  •  info@pixelgrid.gr